Vioolles Rotterdam

Vioolles Rotterdam bij School of Music. Op vioolles werk je natuurlijk aan je techniek maar ook aan je muzikaliteit. Je leert samen te spelen met anderen en te voelen wanneer je bijvoorbeeld moet inzetten, hard of zacht moet spelen.

Lijkt het je leuk om te starten met vioolles voor je kind of jezelf in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden vioollessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de vioolles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze viooldocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze vioollessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren viooldocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de viool (nog) beter te beheersen. Viool spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen vioollessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen.

Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze vioollessen geldt 1 maand opzegtermijn.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten.  De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een viool.

Boek meteen je proefles online in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Vioolles in Rotterdam

Onze viooldocenten in Rotterdam

Svetlana Pilipenko geeft pianoles en vioolles. Svetlana groeide op in de Russische stad Rostov aan de Don. Op haar vijfde begon Svetlana met vioolspelen...
vioolles
Martine heeft de nodige ervaring achter de rug en geeft les op verschillende muziekscholen, variërend van focus op talent, of juist op samenspel. De...
vioolles
Yanou is letterlijk een multi-muzikant. Al van jongsaf aan bespeelt ze diverse instrumenten en zingt ze. Daarnaast staat ze als dirigente voor verschillende...
vioolles
gitaarles