De vier
snaren
meester worden

Vioolles Barendrecht

Vioolles Barendrecht

Vioolles Barendrecht bij School of Music. Op vioolles werk je natuurlijk aan je techniek maar ook aan je muzikaliteit. Je leert samen te spelen met anderen en te voelen wanneer je bijvoorbeeld moet inzetten, hard of zacht moet spelen.

Bekijk de viooldocenten

Viool leren spelen

Onze vioollessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze viooldocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een viool. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je viool? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een viooldocent in Barendrecht

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Barendrecht. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze viooldocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Viooldocenten in Barendrecht

18 resultaten in Barendrecht, Zuid-Holland