De vier snaren meester worden

in Rotterdam Centrum

Vioolles Centrum

Vioolles Rotterdam Centrum bij School of Music. Op zoek naar vioolles of wil je vioolles voor je kind aanvragen in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden vioollessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor vioolles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Onze ervaren viooldocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze viooldocenten in Centrum

Zoek je een vioollesleraar of vioolleslerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 5 docenten.

5 van 5 docenten
Angela bij Thuisstudio Drievriendenstraat
Vioolles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
545 m
bekijk
Martine bij Locatie Vijverhofstraat
Vioolles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.3 km
bekijk
Maddalena bij Locatie Doedesstraat
(2 reviews)
Vioolles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.7 km
bekijk
Yanou bij Thuisstudio Doorbraak
(3 reviews)
Vioolles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
512 m
bekijk
Svetlana bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(1 review)
Vioolles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.8 km
bekijk
Bekijk alle 5 viooldocenten in Centrum

Onder leiding van een professionele viooldocent kan je in Centrum aan de slag om de viool beter te leren beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Vioollessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de viooldocenten. Veel van onze viooldocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijnHeb je muziek die je graag zou willen spelen met je viool? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Boek nu online je proefles in Rotterdam Centrum. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties vioolles in Centrum