Iedereen een fijne zondag bezorgen met je trompet

in Rotterdam Delfshaven

Trompetles Delfshaven

Trompetles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Zou je graag trompetles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden trompetlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de trompetles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze trompetdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze trompetdocenten in Delfshaven

Zoek je een trompetleraar of trompetlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Yiannis bij Locatie Burgemeester Meineszplein
(2)
English
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.7 km
bekijk
Dávid bij Thuisstudio Bergweg
English
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.2 km
bekijk
Mac bij Thuisstudio Klaproosveld
(1)
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
11.8 km
bekijk
Bekijk alle 3 trompetdocenten in Delfshaven

Onder leiding van een enthousiaste trompetdocent kan je in Delfshaven aan de slag om de trompet beter te leren beheersen. Trompetlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trompet. Boek nu je proefles online in Rotterdam Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties trompetles in Delfshaven