Tromboneles Rotterdam

Tromboneles Rotterdam bij School of Music. Trombone is een leuk en uitdagend instrument voor iedereen die van power en uitdagende melodieën houdt!

Lijkt het je leuk om tromboneles te volgen op één van onze leslocaties in of in de omgeving van Rotterdam? Wij bieden trombonelessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor tromboneles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze trombonedocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een enthousiaste docent kan je in Rotterdam aan de slag om de trombone beter te leren beheersen. Veel van onze trombonedocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is één maand. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. 

Trombonelessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je trombone? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trombone.

Boek meteen online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Tromboneles in Rotterdam

Onze trombonedocenten in Rotterdam

Trombonist Yiannis Marinos (also written as Ioannis) started studying music at the age of 8 in the local brass band of Zakynthos (Ionian Greek island...