Verschuif je mogelijkheden met koper

in Rotterdam

Tromboneles Rotterdam

Tromboneles Rotterdam bij School of Music. Wil je graag beter trombone kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Rotterdam? Wij bieden trombonelessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de tromboneles als beginner of gevorderde.We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze trombonedocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze trombonedocenten in Rotterdam

Zoek je een tromboneleraar of trombonelerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 4 docenten.

4 van 4 docenten
Yiannis bij Locatie Burgemeester Meineszplein
(2)
English
Privéles
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.1 km
bekijk
Alejandro bij Thuisstudio Pieter de Hoochweg
Privéles
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.3 km
bekijk
Alejandro bij jou thuis
Privéles aan huis
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.3 km
bekijk
Mac bij Thuisstudio Klaproosveld
(1)
Privéles
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
10.5 km
bekijk
Bekijk alle 4 trombonedocenten in Rotterdam

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Rotterdam aan de slag om de trombone beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Trombone spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen trombonelessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Trombone leren spelen bij School of Music

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze trombonelessen geldt 1 maand opzegtermijn.Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij tromboneles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trombonedocenten. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trombone. Boek direct je proefles online in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles trombone boeken.

Leslocaties tromboneles in Rotterdam