Verschuif je mogelijkheden met koper

in Rotterdam Delfshaven

Tromboneles Delfshaven

Tromboneles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Zou je graag tromboneles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden trombonelessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze lessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Onze trombonedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze trombonedocenten in Delfshaven

Zoek je een tromboneleraar of trombonelerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 4 docenten.

4 van 4 docenten
Alejandro bij Thuisstudio Pieter de Hoochweg
Privéles
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
479 m
bekijk
Alejandro bij jou thuis
Privéles aan huis
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
479 m
bekijk
Yiannis bij Locatie Burgemeester Meineszplein
(2)
English
Privéles
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.7 km
bekijk
Mac bij Thuisstudio Klaproosveld
(1)
Privéles
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
11.8 km
bekijk
Bekijk alle 4 trombonedocenten in Delfshaven

Onze trombonelessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren trombonedocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de trombone (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Veel van onze trombonedocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Trombonelessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij tromboneles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct je proefles online in Rotterdam Delfshaven. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles trombone boeken.

Leslocaties tromboneles in Delfshaven