Verschuif je mogelijkheden met koper

in Rotterdam Delfshaven

Tromboneles Delfshaven

Tromboneles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Zou je graag tromboneles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden trombonelessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze lessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Onze trombonedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze trombonedocenten in Delfshaven

Zoek je een tromboneleraar of trombonelerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Yiannis

(5)
Didactisch
Deskundig
Geduldig
Locatie Burgemeester Meineszplein (1.7 km)
vanaf€ 22,75per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Burgemeester Meineszplein (1.7 km)
vanaf€ 22,75per 30 min.
Trombonist Yiannis Marinos (also written as Ioannis) started studying music at the age of 8 in the local brass band of Zakynthos (Ionian Greek island). Three years later he moved to…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Mac

(3)
Vriendelijk
Deskundig
Locatie Capelseweg (9.3 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Capelseweg (9.3 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Als kind al was ik enorm geraakt door muziek. Ik zette mijn eerste schreden als muzikant door enthousiast en schools op de blokfluit te beginnen en daarna op althoorn(soort mini-tuba)…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 trombonedocenten in Delfshaven

Onze trombonelessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren trombonedocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de trombone (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Veel van onze trombonedocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Trombonelessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij tromboneles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct je proefles online in Rotterdam Delfshaven. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles trombone boeken.