lekker casual
vliegensvlugge solos
tetteren

Saxofoonles Rotterdam Delfshaven

Saxofoonles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens saxofoon willen spelen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!

Bekijk de saxofoondocenten

Saxofoon leren spelen

Onze lessen zijn van toepassing op gevorderden en beginners van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze saxofoondocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Saxofoonspeler

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij saxofoonles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles saxofoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een saxofoondocent in Rotterdam Delfshaven

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam Delfshaven. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze saxofoondocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.