Discover your sound

Online muzieklessen

Saxofoonles online

Bij School of music is het ook mogelijk om online saxofoonles te volgen. We merken dat er steeds meer vraag is naar het volgen van saxofoonlessen op afstand via een videoverbinding. Videolessen zijn heel gemakkelijk omdat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen. Je kunt bij ons terecht voor saxofoonles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden.

Bekijk de online saxofoondocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Selecteer hieronder een docent die bij je past
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent
  4. Volg je proefles op afstand

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij saxofoonles? Laat het weten tijdens de proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles saxofoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vraag meteen je proefles aan

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles online. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien, klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'. Voor de videoles op afstand is het natuurlijk van belang om een apparaat met camera te hebben zoals een smartphone of laptop. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale saxofoonles?

We bieden natuurlijk ook saxofoonlessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.