lekker casual vliegensvlugge solos tetteren

in Rotterdam

Saxofoonles Rotterdam

Saxofoonles Rotterdam bij School of Music. Lijkt het je leuk om saxofoonles te volgen op één van onze leslocaties in Rotterdam? Wij bieden saxofoonlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor saxofoonles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze saxofoondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze saxofoondocenten in Rotterdam

Zoek je een saxofoonleraar of saxofoonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 4 docenten.

4 van 4 docenten
Wietse bij Locatie Vijverhofstraat
(1)
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
548 m
bekijk
Davide bij Thuisstudio Strevelsweg
(1)
English
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.2 km
bekijk
Wietse bij Thuisstudio Bergweg
(1)
Privéles
Saxofoonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
937 m
bekijk
Juan bij Thuisstudio Beukelsdijk
(2)
Privéles
Saxofoonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.4 km
bekijk
Bekijk alle 4 saxofoondocenten in Rotterdam

Onder leiding van een professionele docent kan je in Rotterdam aan de slag om de saxofoon beter te leren beheersen. Saxofoon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen saxofoonlessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Veel van onze saxofoondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten.

Saxofoon leren spelen bij School of Music

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze saxofoondocenten. Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij saxofoonles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Tijdens een proefles saxofoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles saxofoon online in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties saxofoonles in Rotterdam