Virtuoos met 88 toetsen in de weer

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Pianoles Den Haag

Pianoles Den Haag bij School of Music. Wil jij de sterren van de hemel pingelen op de piano? Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en stijlen.

Lijkt het je leuk om pianoles te volgen op één van onze locaties in Den Haag? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze lessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Onze ervaren pianodocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een enthousiaste pianodocent kan je in Den Haag aan de slag om de piano beter te leren beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze pianodocenten. Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Piano spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen pianolessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Tijdens een proefles piano informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Boek direct je proefles piano online in Den Haag. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Pianoles in Den Haag

Onze pianodocenten in Den Haag

David Uijterlinde is in 2014 afgestudeerd op de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam met gitaar als hoofdvak. Het muzikantenleven was echter...
gitaarles