Elena Nakovska

Vioolles, Pianoles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 24,00

Locaties

Thuisstudio Cylinderstraat, Rijswijk
image.jpg image.jpg

Reviews (3)

Communicatief Enthousiast Goed met kinderen
Elena is heel enthousiast en goed met kinderen!

Karin Na 11 weken les

Didactisch Goed met kinderen Inspirerend
Elena heeft de afgelopen 8 jaar zowel viool als pianoles gegeven aan onze kinderen in de leeftijden van 5 tot 14 jaar. Ze geeft op een kindvriendelijke manier les, past zich met de lesstof en leeftijd per kind qua lesmethodiek goed aan. Met veel plezier heeft Elena de afgelopen jaren onze kinderen het muziek maken laten ervaren.

Heimen

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast
Elena heeft jarenlang onze drie dochters muziekles gegeven, viool en piano. Ze is een enthousiaste, lieve en getalenteerde muzieklerares. Voor elke dochter had Elena een eigen aanpak, ze kijkt heel goed wat iemand nodig heeft, zo fijn. Ze geeft duidelijke instructie en altijd op een positieve manier. Er is veel ruimte voor eigen inbreng in de keuze van muziekstukken en dat was heel belangrijk, zeker toen onze dochters ouder werden. Top muziekjuf!

Lianda

Elena Nakovska EN
Elena
(3)
Goed met kinderen Enthousiast Communicatief
Rijswijk
vanaf
€ 24,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Hallo muziekliefhebbers! Ik ben Elena en ben afgestudeerd aan het Rotterdamse Conservatorium in de Master programma viool. Ik ben heel blij om jullie te ontmoeten zodat wij samen muziek kunnen leren. Ik ben bevoegd om vioolles en pianoles te geven (alle niveaus van 5 tot 85 jaar oud).

Ik ben met viool bezig sinds ik 5 jaar oud was, en het was een soort spelletje waarbij ik ook muziek kon maken!Ik vond het geweldig! Ik heb heel veel optredens gehad met mijn vrienden en heel later veel prijzen gewonnen in Macedonie (Yugoslavie), mijn geboorteland. Vandaar heb ik de studies in Viool aan de Academie in Skopje gevolgd en dan de Bachelor en Master uitvoerend musicus Master of violin afgerond.

Ik heb ook Jazz en Musicals gespeeld, maar mijn voorkeur gaat uit naar klassieke viool en piano.

Ik speel in verschillende beroeps orkesten als remplaçant, en ben ik daarnaast bezig met lesgeven. Ik kan jullie helpen om jullie passie voor muziek te vinden, en ook de richting: viool of piano.

Samen kunnen wij ontdekken welke instrument beter bij je past:

De viool vraagt naar meer gevoel voor melodie, de piano meer ritme. En natuurlijk kunnen ze allebei.

Ik werk volgens de methode Mini viool voor kinderen van 5 tot 7 jaar en als je een vriend/in erbij wil die ook viool wil leren, des te beter want een groepsles is geen probleem met deze methode. Voor meer bevorderde leerlingen gebruik ik mijn eigen methode, die ik pas aan an de persoonlijkheid en smaak van de leerling.

Daarnaast ben ik heel klantgericht, ik werk mee met de interesse van de leerling. Ben je al enthousiast geworden? Meld je dan aan voor een proefles!

Vioolles Elena.jpg Vioolles Elena.jpg

Vioolles

Viool leren in groepsverband of individueel les. Ik heb meer dan 15 jaar leservaring: ik heb les gegeven als instructeur van het Hofstads Jeugdorkest in Den Haag.

Daarnaast geef ik al 15 jaar privélessen en groepslessen (orientatie lessen leeftijd 4-6) volgens de methode Mini viool, en de Britse ABRSM methode.

Bij een proefles hoef je niets te voorbereiden, en er is een viool aanwezig.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Pianoles

Piano leren spelen, in alle stijlen en niveaus van beginner tot gevorderden. Ik werk volgens de Hal Leonard methode en de Engelse ABRSM graded method. Bij een proefles hoef je niks voor te bereiden.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
Muzikale vorming Elena.jpeg Muzikale vorming Elena.jpeg