Virtuoos met 88 toetsen aan de slag

in Den Haag Scheveningen

Pianoles Scheveningen

Pianoles Den Haag Scheveningen bij School of Music. Wil je graag beter piano kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Den Haag? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de pianoles als beginner of gevorderde.Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze pianodocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze pianodocenten in Scheveningen

Zoek je een pianolesleraar of pianoleslerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 43 docenten.

10 van 43 docenten
Roberto bij Thuisstudio Boegstraat
(2 reviews)
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.7 km
bekijk
Berber bij Thuisstudio Van Galenstraat
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.2 km
bekijk
Ivana bij Locatie Van Swindenstraat
(3 reviews)
Pianoles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.5 km
bekijk
Mark bij Locatie Mooof
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.5 km
bekijk
Andreas bij Locatie Mooof
(4 reviews)
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.5 km
bekijk
Mirjam bij Thuisstudio Anjertuin
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18 km
bekijk
Donatas bij Locatie Vlaardingweg
Pianoles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
20.6 km
bekijk
Marijn bij Thuisstudio Delfgaauwstraat
(1 review)
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
21.6 km
bekijk
Alex bij Locatie Vijverhofstraat
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22.7 km
bekijk
Daniel bij Locatie Vijverhofstraat
(1 review)
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22.7 km
bekijk
Bekijk alle 43 pianodocenten in Scheveningen

Onze pianolessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren pianodocenten (in Den Haag Scheveningen) die jou graag helpen om de piano (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Pianolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze pianodocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijnHeb je nummers die je graag zou willen spelen bij pianoles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles piano informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu online je proefles in Den Haag Scheveningen. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties pianoles in Scheveningen