Virtuoos met 88 toetsen aan de slag

in Den Haag Centrum

Pianoles Centrum

Pianoles Den Haag Centrum bij School of Music. Wil je graag beter piano kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in de omgeving van Den Haag? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor pianoles als beginner of gevorderde.We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze pianodocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een enthousiaste pianodocent kan je in Centrum aan de slag om de piano beter te leren beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Piano spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen pianolessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn.Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je piano? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Boek nu online je proefles in Den Haag Centrum. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles piano boeken.

Onze pianodocenten in Centrum

Bekijk alle 4 pianodocenten in Centrum

Leslocaties pianoles in Centrum