Subtiel
pingelen
op de mandoline

Mandolineles Barendrecht

Mandolineles Barendrecht

Mandolineles Barendrecht bij School of Music. De mandoline is een snaarinstrument waarmee zowel traditionele als moderne muziek kan worden gespeeld. De mandoline is zeer populair in Keltische, bluegrass, jazz en klassieke stijlen, maar ook een traditioneel instrument van vele delen van Griekenland en Brazilië.

Mandolineles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle mandolinedocenten
in de omgeving van Barendrecht
Bekijk de docenten

Mandoline leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor mandolineles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze mandolinedocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een mandoline. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je mandoline? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Mandolinedocenten in Barendrecht

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Barendrecht. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

0 resultaten in Barendrecht, Zuid-Holland
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze mandolinedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.