Discover your sound

Online muzieklessen

Mandolineles online

Bij School of music is het ook mogelijk om online mandolineles te volgen. We merken dat er steeds meer vraag is naar het volgen van mandolinelessen op afstand via een videoverbinding. Vanuit huis videoles volgen is ideaal omdat je elke docent kunt kiezen en geen reistijd hebt. Je bent welkom voor de mandolineles als beginner of gevorderde. Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden.

Bekijk de online mandolinedocenten

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Selecteer hieronder de docent van je keuze
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp
  4. Volg de proefles vanuit huis

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je mandoline? Laat het weten tijdens de proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een mandoline.

Boek nu je proefles

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles mandoline. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien, klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'. Uiteraard is het handig om een goede webcam of smartphone/tablet te hebben. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale mandolineles?

We bieden natuurlijk ook mandolinelessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.