Discover your sound

Online muzieklessen

Mandolineles online

Bij School of music is het ook mogelijk om online mandolineles te volgen. We merken dat er steeds meer vraag is naar het volgen van mandolinelessen op afstand via een videoverbinding. Vanuit huis videoles volgen is ideaal omdat je elke docent kunt kiezen en geen reistijd hebt. Je bent welkom voor de mandolineles als beginner of gevorderde. Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden.

Bekijk de online mandolinedocenten

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Kies onderaan deze pagina een docent die je aanspreekt.
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt.
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp.
  4. Volg de proefles online vanuit huis.

Op welke manier worden de online mandolinelessen gegeven?

De door jou gekozen docent bepaalt zelf het platform waarop deze mandolinelessen plaats vinden. Veelal worden stabiele en goedwerkende opties gebruikt zoals: Zoom, Facetime, Whatsapp en Google Meet. Hiermee kan je met de meeste apparaten en computers videobellen.

Werkt een online les net zo goed als een fysieke les?

Er zijn bepaalde zaken die belangrijk zijn bij het volgen van online mandolinelessen: Voor goed beeld en geluid heb je een goede internetverbinding nodig. Als je werkt met een laptop is een bekabelde aansluiting beter dan wifi. Maak je gebruik van wifi, zorg dan dat je niet te ver van je wifi-router af zit voor het beste signaal. Daarnaast is goed geluid een belangrijk aspect. Zorg dat je een koptelefoon of oordopjes gebruikt, zodat het geluid niet onnodig gaat rondzingen.

Zijn online mandolinelessen geschikt voor mij?

We nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles mandoline. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien, klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'. Boek vandaag nog een muziekles online! De meeste proeflessen zijn al te boeken vanaf 10 euro.

Op zoek naar normale mandolineles?

We bieden natuurlijk ook mandolinelessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.