creëer je eigen geluid met 34 snaren

in Nederland

Harpdocent

Ben je op zoek naar een harpdocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van harpdocenten. Overweeg je te starten met harples ? Wij bieden harplessen aan voor cursisten met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor harples als beginner of gevorderde. We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren harpdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze harpdocenten

Zoek je een harpleraar of harplerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 1 resultaten.

1 van 1 resultaten

Mirjam

(8)
Vriendelijk
Deskundig
Enthousiast
Thuisstudio Anjertuin
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Anjertuin
vanaf€ 20per 30 min.
Mirjam van der Beek is o.a. afgestudeerd als leraar basisonderwijs, gedragsspecialist bij de  Master Special Education Needs, Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs, heeft de opleiding  Adem, Stem en Boventonen tot  stemdocent behaald in Antwerpen, heeft een…
Bekijk profiel
Harples
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 1 harpdocenten

Harp leren spelen bij School of Music

Onder leiding van een enthousiaste docent kan je aan de slag om de harp beter te leren beheersen. Veel van onze harpdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Jullie bepalen samen hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Harp spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Harplessen kunnen je goed helpen om met een vast ritme te blijven oefenen. Telkens blijkt weer dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, gezelligheid, aanmoediging en technische deskundigheid van onze harpdocenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij harples? Neem het mee naar je proefles, samen stellen jullie dan een plan op om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze harpdocenten. Tijdens een proefles harp informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek nu online je proefles. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in onze proeflesplanner.