creëer je eigen
geluid
met 34 snaren

Harples Bergschenhoek

Harples Bergschenhoek

Harples Bergschenhoek bij School of Music. De harp is een verrassend en leuk instrument om te leren spelen. Onze harplessen zijn zeer geschikt voor kinderen maar ook als volwassene kun je de uitdaging aangaan om dit prachtige instrument te verkennen. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel je proefles.

Harples in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle harpdocenten
in de omgeving van Bergschenhoek
Bekijk de docenten

Harp leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor harples als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze harpdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een harp. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je harp? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Harpdocenten in Bergschenhoek

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Bergschenhoek. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze harpdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.