creëer je eigen
geluid
met 34 snaren

Harples Bergschenhoek

Harples Bergschenhoek bij School of Music. De harp is een verrassend en leuk instrument om te leren spelen. Onze harplessen zijn zeer geschikt voor kinderen maar ook als volwassene kun je de uitdaging aangaan om dit prachtige instrument te verkennen. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel je proefles.

Bekijk de harpdocenten

Harp leren spelen

Je bent welkom voor de harples als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren harpdocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je harp? De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een harp. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een harpdocent in Bergschenhoek

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Bergschenhoek. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Bergschenhoek weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de harpdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.