creëer je eigen
geluid
met 34 snaren

Harples Rotterdam

Harples Rotterdam

Harples Rotterdam bij School of Music. De harp is een verrassend en leuk instrument om te leren spelen. Onze harplessen zijn zeer geschikt voor kinderen maar ook als volwassene kun je de uitdaging aangaan om dit prachtige instrument te verkennen. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel je proefles.

Bekijk de harpdocenten

Harp leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met harplessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de harp of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze harpdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij harples?Tijdens een proefles harp informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een harpdocent in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de harpdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze Harpdocenten in Rotterdam