Discover your sound

Online muzieklessen

Harples online

Bij School of music is het ook mogelijk om online harples te volgen. We merken dat er steeds meer vraag is naar het volgen van harplessen op afstand via een videoverbinding. Vanuit huis videoles volgen is ideaal omdat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen. Je bent welkom voor de harples als beginner of gevorderde. Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de harp of juist met het aanscherpen van je vaardigheden.

Bekijk de online harpdocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Selecteer hieronder de docent van je keuze
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent
  4. Volg je proefles op afstand

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze harplessen geldt 1 maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij harples? Laat het weten tijdens de proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles harp informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vraag nu je proefles aan

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct je proefles online. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien, klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'. Voor de videoles op afstand is het natuurlijk van belang om een apparaat met camera te hebben zoals een smartphone of laptop. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale harples?

We bieden natuurlijk ook harplessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.