Je singer-songwriter carrière beginnen met de gitaar

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Gitaarles Den Haag

Gitaarles Den Haag bij School of Music. Gitaarles voor elektrische en akoestische gitaar. Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wij helpen je ermee!

Zou je graag gitaarles volgen in of rondom Den Haag op één van onze locaties? Wij bieden gitaarlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze lessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Onze ervaren gitaardocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een enthousiaste gitaardocent kan je in Den Haag aan de slag om de gitaar beter te leren beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze gitaardocenten. Veel van onze gitaardocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Gitaarlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij gitaarles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Tijdens een proefles gitaar informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen je proefles online in Den Haag. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Gitaarles in Den Haag

Onze gitaardocenten in Den Haag

David Uijterlinde is in 2014 afgestudeerd op de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam met gitaar als hoofdvak. Het muzikantenleven was echter...
gitaarles