In no time
exotische ritmes
leren spelen!

Cajonles Rhoon

Cajonles Rhoon bij School of Music. Door zijn compacte vorm en veelzijdige klank is de cajon de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. Alles over de technieken en stijlen leer je bij School of Music!

Bekijk de cajondocenten

Cajon leren spelen

Je bent welkom voor de cajonles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze cajondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze cajonlessen geldt 1 maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij cajonles? Tijdens een proefles cajon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een cajondocent in Rhoon

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rhoon. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de cajondocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.