Het begin
van een
muzikale reis

Blokfluitles De Meern

Blokfluitles De Meern

Blokfluitles De Meern bij School of Music. De blokfluit zoals wij hem kennen wordt sinds de 14e eeuw bespeeld. Het is een ideaal instrument om mee te beginnen of om muziektheorie mee te leren.

Blokfluitles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle blokfluitdocenten
in de omgeving van De Meern
Bekijk de docenten

Blokfluit leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met blokfluitlessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de blokfluit of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze blokfluitdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij blokfluitles? Tijdens een proefles blokfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Blokfluitdocenten in De Meern

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf De Meern. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

5 resultaten in De Meern, Utrecht

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de blokfluitdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.