Discover your sound

Online muzieklessen

Blokfluitles online

Het is mogelijk om online blokfluitles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook blokfluitlessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Videolessen zijn heel gemakkelijk omdat je geen reistijd hebt en elke online docent kunt kiezen. Onze blokfluitlessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten.

Bekijk de online blokfluitdocenten

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Selecteer hieronder de docent van je keuze
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp
  4. Volg de proefles vanuit huis

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een blokfluit. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je blokfluit? Laat het weten tijdens de proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Boek nu je proefles

Boek direct online je proefles blokfluit! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles blokfluit boeken. Uiteraard is het handig om een goede webcam of smartphone/tablet te hebben. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale blokfluitles?

We bieden natuurlijk ook blokfluitlessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.