Het begin van een muzikale reis

in Rotterdam Delfshaven

Blokfluitles Delfshaven

Blokfluitles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Lijkt het je leuk om blokfluitles te volgen op één van onze locaties in of in de omgeving van Rotterdam? Wij bieden blokfluitlessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je bent welkom voor de blokfluitles als beginner of gevorderde.We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze blokfluitdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze blokfluitdocenten in Delfshaven

Zoek je een blokfluitleraar of blokfluitlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Yanou bij Thuisstudio Doorbraak
(3)
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.6 km
bekijk
Letizia bij Thuisstudio Graaf Florisstraat
English
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.8 km
bekijk
Desirée bij Thuisstudio Beukelsdijk
(3)
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.9 km
bekijk
Bekijk alle 3 blokfluitdocenten in Delfshaven

Onder leiding van een ervaren blokfluitdocent kan je in Delfshaven aan de slag om de blokfluit beter te leren beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Blokfluit spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen blokfluitlessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Veel van onze blokfluitdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn.Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je blokfluit? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles blokfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek meteen je proefles online in Rotterdam Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles blokfluit boeken.

Leslocaties blokfluitles in Delfshaven