Het begin van een muzikale reis

in Rotterdam Centrum

Blokfluitles Centrum

Blokfluitles Rotterdam Centrum bij School of Music. Zou je graag blokfluitles volgen in Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden blokfluitlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de blokfluitles als beginner of gevorderde.Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de blokfluit of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren blokfluitdocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze blokfluitdocenten in Centrum

Zoek je een blokfluitleraar of blokfluitlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Letizia bij Thuisstudio Graaf Florisstraat
English
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1 km
bekijk
Desirée bij Thuisstudio Beukelsdijk
(3)
Privéles
Blokfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.2 km
bekijk
Yanou bij Thuisstudio Doorbraak
(3)
Privéles
Blokfluitles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
512 m
bekijk
Bekijk alle 3 blokfluitdocenten in Centrum

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Centrum aan de slag om de blokfluit beter te leren beheersen. Veel van onze blokfluitdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Blokfluit spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen blokfluitlessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijnZou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij blokfluitles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Tijdens een proefles blokfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek meteen online je proefles blokfluit in Rotterdam Centrum. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles blokfluit boeken.

Leslocaties blokfluitles in Centrum