Meezingen 2.0 in de metro of bus

in Rotterdam Feijenoord

Zangles Feijenoord

Zangles Rotterdam Feijenoord bij School of Music. Lijkt het je leuk om te starten met zangles in of in de buurt van Rotterdam? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze zanglessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Onze ervaren zangdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze zangdocenten in Feijenoord

Zoek je een zangleraar of zanglerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 28 docenten.

10 van 28 docenten
Meg bij Thuisstudio Dordtselaan
(2 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
540 m
bekijk
Poliana bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(5 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.5 km
bekijk
Gonçalo bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(4 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.5 km
bekijk
Alkistis bij Locatie Pieter de Hoochweg
(1 review)
Zangles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.2 km
bekijk
Natalia bij Locatie Pieter de Hoochweg
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.2 km
bekijk
Natalia bij Locatie Kruisplein
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.6 km
bekijk
Davina bij Thuisstudio Hudsonstraat
Zangles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.2 km
bekijk
Georgia bij Thuisstudio Vierambachtsstraat
(4 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.2 km
bekijk
Çiğdem bij Locatie Harddraverstraat
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.2 km
bekijk
Melanie bij Locatie Linker Rottekade
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.4 km
bekijk
Bekijk alle 28 zangdocenten in Feijenoord

Onze zanglessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren zangdocenten (in Rotterdam Feijenoord) die jou graag helpen om je stem (nog) beter te beheersen. Veel van onze zangdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Zanglessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze zanglessen geldt 1 maand opzegtermijn.Tijdens een proefles zang informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je nummers die je graag zou willen leren zingen? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om muziek te leren zingen waar je enthousiast van wordt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu online je proefles zang in Rotterdam Feijenoord. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties zangles in Feijenoord