Meezingen 2.0 in de metro of bus

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Zangles Den Haag

Zangles Den Haag bij School of Music. Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Maak je afspraak nu online en laat je stem horen!

Overweeg je te starten met zangles in Den Haag? Wij bieden zanglessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor zangles als beginner of gevorderde.

Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het zingen of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze zangdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een ervaren zangdocent kan je in Den Haag aan de slag om je stem beter te leren beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Veel van onze zangdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand.

Zingen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen zanglessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen.

Boek direct online je proefles zang in Den Haag. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Zangles in Den Haag

Onze zangdocenten in Den Haag

Gonçalo groeide op in Portugal in een muzikale familie, zo speelde zijn opa banjo en zijn zus piano. Hij begon op 15 jarige leeftijd met het bespelen...
gitaarles
gitaarles