lekker casual
vliegensvlugge solos
tetteren

Saxofoonles Rotterdam Noord

Saxofoonles Rotterdam Noord bij School of Music. Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens saxofoon willen spelen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!

Bekijk de saxofoondocenten

Saxofoon leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met saxofoonles, bij ons kun je terecht. Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren saxofoondocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Saxofoonspeler

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je saxofoon? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een saxofoon.

Vind een saxofoondocent in Rotterdam Noord

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam Noord. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Rotterdam Noord weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met saxofoondocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.