lekker casual
vliegensvlugge solos
tetteren

Saxofoonles Rotterdam Noord

Saxofoonles Rotterdam Noord bij School of Music. Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens saxofoon willen spelen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!

Bekijk de saxofoondocenten

Saxofoon leren spelen

Onze saxofoonlessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze saxofoondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Saxofoonspeler

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een saxofoon. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je saxofoon?

Vind een saxofoondocent in Rotterdam Noord

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam Noord. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze saxofoondocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.