lekker casual vliegensvlugge solos tetteren

in Rotterdam Noord

Saxofoonles Noord

Saxofoonles Rotterdam Noord bij School of Music. Zou je graag saxofoonles volgen in Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden saxofoonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze cursus saxofoonles is van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Onze ervaren saxofoondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze saxofoondocenten in Noord

Zoek je een saxofoonleraar of saxofoonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 4 docenten.

4 van 4 docenten
Wietse bij Locatie Vijverhofstraat
(1)
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.2 km
bekijk
Davide bij Thuisstudio Strevelsweg
(1)
English
Privéles
Saxofoonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5.4 km
bekijk
Wietse bij Thuisstudio Bergweg
(1)
Privéles
Saxofoonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
684 m
bekijk
Juan bij Thuisstudio Beukelsdijk
(2)
Privéles
Saxofoonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.2 km
bekijk
Bekijk alle 4 saxofoondocenten in Noord

Onder leiding van een professionele saxofoondocent kan je in Noord aan de slag om de saxofoon beter te leren beheersen. Saxofoon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen saxofoonlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Veel van onze saxofoondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de saxofoondocenten.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand.Tijdens een proefles saxofoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek nu online je proefles saxofoon in Rotterdam Noord. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles saxofoon boeken.

Leslocaties saxofoonles in Noord