Jazz, klassiek of klezmer, de klarinet is aanwezig

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Klarinetles Rotterdam

Klarinetles Rotterdam bij School of Music. Het karakteristieke geluid van de klarinet is onmiskenbaar binnen de jazz en orkestmuziek. De klarinet heeft een warme toon en een groot bereik. Wie weet is dit ook wel iets voor jou!

Zou je graag klarinetles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden klarinetlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze klarinetlessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze klarinetdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze klarinetlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren klarinetdocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de klarinet (nog) beter te beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Klarinet spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen klarinetlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn.

Veel van onze klarinetdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Tijdens een proefles klarinet informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij klarinetles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek direct je proefles online in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles klarinet boeken.

Onze locaties voor Klarinetles in Rotterdam

Onze klarinetdocenten in Rotterdam

Yanou is letterlijk een multi-muzikant. Al van jongsaf aan bespeelt ze diverse instrumenten en zingt ze. Daarnaast staat ze als dirigente voor verschillende...
vioolles
gitaarles