Discover your sound

Online muzieklessen

Klarinetles online

Bij School of music is het ook mogelijk om online klarinetles te volgen. We merken dat er steeds meer vraag is naar het volgen van klarinetlessen op afstand via een videoverbinding. Videolessen zijn heel handig omdat je elke docent kunt kiezen en geen reistijd hebt. Je kunt bij ons terecht voor klarinetles als beginner of gevorderde. We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden.

Bekijk de online klarinetdocenten

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Klik hieronder op een docent voor meer informatie
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp
  4. Volg de proefles vanuit huis

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je klarinet? Laat het weten tijdens de proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een klarinet.

Boek meteen je proefles

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen online je proefles klarinet. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien, klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'. Uiteraard is het handig om een goede webcam of smartphone/tablet te hebben. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale klarinetles?

We bieden natuurlijk ook klarinetlessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.