creëer je eigen geluid met 34 snaren

in Bergschenhoek

Harples Lansingerland

Harples Bergschenhoek bij School of Music. Zou je graag harples volgen in of rondom Bergschenhoek op één van onze leslocaties? Wij bieden harplessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor harples als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Hierbij gebruiken onze harpdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze harpdocenten in Lansingerland

Zoek je een harpleraar of harplerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 1 resultaten.

1 van 1 resultaten

Mirjam

Thuisstudio Anjertuin (1.3 km)
vanaf€ 29,50per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Anjertuin (1.3 km)
vanaf€ 29,50per 30 min.
Mirjam van der Beek is o.a. afgestudeerd als leraar basisonderwijs, gedragsspecialist bij de  Master Special Education Needs, Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs, heeft de opleiding  Adem, Stem en Boventonen tot  stemdocent behaald in Antwerpen, heeft een…
Bekijk profiel
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 1 harpdocenten in Lansingerland

Onze harplessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren harpdocenten (in Bergschenhoek) die jou graag helpen om de harp (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze harpdocenten. Harplessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Harp leren spelen bij School of Music

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze harplessen geldt één maand opzegtermijn.Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij harples? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles harp informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze harpdocenten. Boek nu je proefles online in Bergschenhoek. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.