De dwarsfluit
springt overal
tussenuit

Dwarsfluitles Rotterdam Feijenoord

Dwarsfluitles Rotterdam Feijenoord bij School of Music. De dwarsfluit springt er overal tussen uit. In orkesten, musicals, maar ook latin en hedendaagse popmuziek. Bij ons leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!

Bekijk de dwarsfluitdocenten

Dwarsfluit leren spelen

Onze lessen zijn van toepassing op gevorderden en beginners van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze dwarsfluitdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij dwarsfluitles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles dwarsfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een dwarsfluitdocent in Rotterdam Feijenoord

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam Feijenoord. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze dwarsfluitdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.