De dwarsfluit springt overal tussenuit

in Rotterdam Feijenoord

Dwarsfluitles Feijenoord

Dwarsfluitles Rotterdam Feijenoord bij School of Music. Zou je graag dwarsfluitles volgen in Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden dwarsfluitlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor dwarsfluitles als beginner of gevorderde.Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze dwarsfluitdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze dwarsfluitdocenten in Feijenoord

Zoek je een dwarsfluitleraar of dwarsfluitlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Carmen

(5)
Deskundig
Enthousiast
Vriendelijk
Thuisstudio Katendrechtse Lagedijk (1.5 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Katendrechtse Lagedijk (1.5 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Al sinds mijn 6e ben ik verliefd op de dwarsfluit. De warme geluiden en flexibiliteit van het instrument heb ik kunnen zien, horen en ervaren tijdens een concert en mijn…
Bekijk profiel
Dwarsfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Flavia

(1)
Vriendelijk
Inspirerend
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
vanaf€ 20per 30 min.
My name is Flávia, and I come from Portugal. When I was 6 years old I totally fell in love with the flute. Soon after I started learning it in…
Bekijk profiel
Dwarsfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 dwarsfluitdocenten in Feijenoord

Onze dwarsfluitlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren dwarsfluitdocenten (in Rotterdam Feijenoord) die jou graag helpen om de dwarsfluit (nog) beter te beheersen. Dwarsfluit spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen dwarsfluitlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze dwarsfluitdocenten.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijnHeb je muziek die je graag zou willen spelen bij dwarsfluitles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Boek nu online je proefles dwarsfluit in Rotterdam Feijenoord. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.