Sietske Oosterhuis

Zangles in Capelle aan den IJssel

Boek nu je proefles
gitaarles

Breed georiënteerd

Sietske Oosterhuis, zangeres en songwriter, heeft met haar veelzijdige muzikale achtergrond van pop, jazz tot aan klassiek veel ervaring opgedaan en zich breed georiënteerd.

Sietske begon op haar zesde met muzieklessen in klassieke muziek. Tot haar 18e volgde ze viool- en pianolessen en daarnaast speelde ze al vanaf jongs af aan in verschillende orkesten aan het Hellendaal Muziekinstituut te Rotterdam.

Tijdens haar Middelbareschooltijd aan de Vrije school kwam Sietske voor het eerst in aanraking met (klassieke) koorzang. Op aanraden van haar docent begon ze met klassieke zanglessen. Daarnaast volgde Sietske lessen zang, dans en drama bij Jeugdtheater Hofplein te Rotterdam.

Uiteindelijk vervolgde zij haar weg in de popmuziek, waarbij ze zichzelf ging begeleiden aan de piano. Sietske nam zanglessen bij diverse docenten en begon in 2013 aan het conservatorium in Utrecht in de richting zang Jazz/Pop. Ze ging verder aan het Rotterdams Conservatorium Codarts in de richting Zang/Songwriting Pop. In 2014 nam ze deel aan The Voice of Holland, waar ze eindigde in de kwartfinale.

Wil jij je stem beter onder controle krijgen? Meer weten over zangtechnieken en hoe je jezelf het best presenteert? Schrijf je je eigen liedjes of wil je leren schrijven? Wil je jezelf ook kunnen begeleiden tijdens het zingen en een eigen sound ontwikkelen in je zang? Dan zit je bij Sietske goed!

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.