Jazzy gepluk of gevoelig gestrijk

in Rotterdam Delfshaven

Contrabasles Delfshaven

Contrabasles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Wil je graag beter contrabas kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in de omgeving van Rotterdam? Wij bieden contrabaslessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze lessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze contrabasdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze contrabasdocenten in Delfshaven

Zoek je een contrabasleraar of contrabaslerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 6 docenten.

6 van 6 docenten
Yiannis bij Locatie Pieter de Hoochweg
English
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
411 m
bekijk
Rik bij Thuisstudio Hudsonstraat
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
702 m
bekijk
Jeroen bij Thuisstudio Mathenesserdijk
(2)
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.1 km
bekijk
Donatas bij Locatie Vijverhofstraat
English
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.1 km
bekijk
Marijn bij Locatie Capelseweg
(2)
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9.3 km
bekijk
Yiannis bij jou thuis
English
Privéles aan huis
Contrabasles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
411 m
bekijk
Bekijk alle 6 contrabasdocenten in Delfshaven

Onder leiding van een professionele contrabasdocent kan je in Delfshaven aan de slag om de contrabas beter te leren beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de contrabasdocenten. Contrabas spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen contrabaslessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Veel van onze contrabasdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is 1 maand.Tijdens een proefles contrabas informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek nu online je proefles in Rotterdam Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties contrabasles in Delfshaven