Iedereen een fijne zondag bezorgen met je trompet

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Trompetles Rotterdam

Trompetles Rotterdam bij School of Music. Spreekt de trompet bij jou ook tot de verbeelding? De trompet is smaakmaker in oa. bigbands, jazz en soul. Probeer de trompet eens uit tijdens een proefles!

Zou je graag trompetles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden trompetlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de trompetles als beginner of gevorderde.

We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze trompetdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een professionele docent kan je in Rotterdam aan de slag om de trompet beter te leren beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze trompetdocenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze trompetlessen geldt één maand opzegtermijn.

Trompet spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen trompetlessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Heb je muziek die je graag zou willen spelen met je trompet? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Tijdens een proefles trompet informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles in Rotterdam. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Trompetles in Rotterdam

Onze trompetdocenten in Rotterdam

Trombonist Yiannis Marinos (also written as Ioannis) started studying music at the age of 8 in the local brass band of Zakynthos (Ionian Greek island...