Iedereen een fijne zondag bezorgen met je trompet

in Rotterdam

Trompetles Rotterdam

Trompetles Rotterdam bij School of Music. Wil je graag beter trompet kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Rotterdam? Wij bieden trompetlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de trompetles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze trompetdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze trompetdocenten in Rotterdam

Zoek je een trompetleraar of trompetlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Dávid bij Thuisstudio Bergweg
English
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
927 m
bekijk
Yiannis bij Thuisstudio Burgemeester Meineszplein
(2)
English
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.1 km
bekijk
Mac bij Thuisstudio Klaproosveld
(1)
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
10.5 km
bekijk
Bekijk alle 3 trompetdocenten in Rotterdam

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Rotterdam aan de slag om de trompet beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Trompetlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Trompet leren spelen bij School of Music

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze trompetlessen geldt één maand opzegtermijn.Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen met je trompet? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Tijdens een proefles trompet informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trompetdocenten. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct je proefles online in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties trompetles in Rotterdam