Geef ruimte
aan je innerlijke
Bob Dylan

Songwriting Haarlem

Songwriting Haarlem

Songwriting Haarlem bij School of Music. Hoe leuk is het om je eigen muziek van begin tot eind te kunnen schrijven en uitvoeren? Heb jij dit altijd al willen doen of schrijf je vaker songs maar kun je wel wat advies gebruiken? In de cursus songwriting ga je hiermee aan de slag onder leiding van een ervaren docent. 

Songwriting in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle songwritingdocenten
in de omgeving van Haarlem
Bekijk de docenten

Liedjes schrijven

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met lessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de songwriting of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze songwritingdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

dreamstimemedium_17663240.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij songwriting? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Songwritingdocenten in Haarlem

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Haarlem. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

41 resultaten in Haarlem, Noord-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de songwritingdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.