Virtuoos met 88 toetsen aan de slag

in Rotterdam Charlois

Pianoles Charlois

Pianoles Rotterdam Charlois bij School of Music. Lijkt het je leuk om pianoles te volgen op één van onze locaties in Rotterdam? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze pianolessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze pianodocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Charlois aan de slag om de piano beter te leren beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de pianodocenten. Pianolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is één maand.Tijdens een proefles piano informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles piano in Rotterdam Charlois. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze pianodocenten in Charlois

Bekijk alle 6 pianodocenten in Charlois

Leslocaties pianoles in Charlois