Subtiel pingelen op de mandoline

in Rotterdam Delfshaven

Mandolineles Delfshaven

Mandolineles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Lijkt het je leuk om te starten met mandolineles voor je kind of jezelf in of in de buurt van Rotterdam? Wij bieden mandolinelessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de mandolineles als beginner of gevorderde.Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de mandoline of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren mandolinedocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze mandolinedocenten in Delfshaven

Zoek je een mandolineleraar of mandolinelerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 1 docenten.

1 van 1 docenten
Yiannis bij Locatie Burgemeester Meineszplein
(2)
English
Privéles
Mandolineles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.7 km
bekijk
Bekijk alle 1 mandolinedocenten in Delfshaven

Onze mandolinelessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren mandolinedocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de mandoline (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de mandolinedocenten. Veel van onze mandolinedocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Mandoline spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen mandolinelessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt 1 maand opzegtermijn.De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een mandoline. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij mandolineles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Boek meteen je proefles online in Rotterdam Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties mandolineles in Delfshaven