Rein de Boer

Muziekproductie

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Thuisstudio Marnixstraat, Amsterdam
IMG_8594.JPG IMG_8594.JPG
IMG_8595.JPG IMG_8595.JPG

Reviews (2)

Deskundig Geduldig Coachend
Ik heb de Cursus Muziekproductie bij Rein gevolgd, en dit als zeer leerzaam en prettig ervaren. Al enige tijd was ik op zoek naar iemand die gewoon op een comfortabele manier de tips, tricks en uitleg geeft over het produceren. Ook heeft hij mij dingen geleerd waar ik normaliter niet bij stil sta. Het heeft mij enorm geholpen met het nemen van vervolg stappen in het produceren van house, tech-house tracks. Rein is geduldig, neemt de tijd voor je en weet precies de cursus vorm te geven naar mijn wensen. Als je iemand iemand zoekt die je in duidelijke stappen uitlegt hoe het produceren op je PC en/of Mac werkt, en hoe je dat het beste kunt doen dan raad ik Rein echt aan. Als ik in de toekomst vast loop in projecten zal Rein de eerste zijn die ik zal benaderen.

Kevin

Didactisch Stipt Gezellig
Ik heb vandaag mijn laatste les gehad bij Rein van de cursus Muziekproductie. Rein heeft zijn lessen goed verzorgd. Je krijgt een duidelijke samenvatting en media na iedere les over de besproken punten opgestuurd. De 12 lessen behandelen alles wat te maken heeft met de theorie van geluid en muziek, waarna Rein aangeeft hoe dit toe te passen in je eigen producties. In een informele sfeer en 1-op-1 leer je op deze manier in korte tijd veel. Een aanrader voor iedereen die zelf muziek wil produceren, muziek maakt of wil mixen. Nu wachten op een vervolgcursus ;-)

Roger

Rein de Boer RB
Rein
(2)
Deskundig Geduldig Coachend
Amsterdam
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles

Introductie

Elektronische muziekproductie: of het nou techno, house, trance, ambient of iets daartussenin is, het blijkt toch best ingewikkeld om een goed resultaat te krijgen. Het is niet simpelweg een paar DAW tutorials kijken, maar het is zoveel meer. Door vallen & opstaan, trial & error, opgeven & weer doorgaan wordt je weliswaar stukje bij beetje beter maar het zou toch fijn zijn als je iemand hebt die je wegwijs kan maken in deze wereld. Laat mij de kennis die ik in mijn eigen muzikale reis heb opgedaan zo goed mogelijk met jou proberen te delen, zodat je een vliegende start, of een goeie boost in de juiste richting, in die van jou kunt maken. Laat mij je helpen het initiële enthousiasme niet om te laten slaan in frustratie maar jouw muzikale reis zo smooth mogelijk te laten verlopen. In mijn showreel is, in het begin, te horen waar mijn muzikale interesse momenteel het meest ligt (hypnotic ambient dub techno), maar ook wat ik in het verleden gemaakt heb (house), aan het eind. Inspiratiebronnen zijn Prince of Denmark, Vril, Donato Dozzy, Spekki Webu, etc.Doelgroep is beginners tot gevorderden. Er zijn geen vereisten hoewel het natuurlijk handig is als je zelf een werkplek hebt om te het geleerde toe te kunnen passen.

File00059.JPG File00059.JPG
File00007.jpg File00007.jpg

Muziekproductie

De lessen die ik als leidraad gebruik heb ik tijdens mijn studie als afstudeeropdracht geschreven, en steeds up-to-date gehouden. Naast deze lesstof is er echter ook veel tijd voor vragen en praktische voorbeelden. Het is mijn ervaring dat het teveel van tevoren vastleggen van een les niet ten goede komt aan de spontaniteit van een les, en dat we, mede door jouw input, veel sneller tot de kern zullen komen.

In principe duurt een les 1 uur, omdat een half uur simpelweg te kort en niet efficiënt is. Langer mag ook maar dat is afhankelijk van jouw wensen. Het lesmateriaal is niet gebonden aan een bepaalde tijd, omdat het heel erg afhankelijk is van jouw level en onze gezamenlijke input, hoe snel we erdoor heen gaan.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?
File00008.jpg File00008.jpg