Ontdek
de wereld van
Compositieles

Compositieles Rotterdam

Compositieles Rotterdam

Compositieles Rotterdam bij School of Music. Bij compositieles ga je samen met je docent schaven aan je eigen compositie. Hierbij komen dingen aan de orde zoals opbouw, melodie, samenspel en muzieknotatie.

Compositieles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle compositiedocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Compositie leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor compositieles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze compositiedocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

shutterstock_560280865.jpg

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een compositie. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je compositie? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Compositiedocenten in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

21 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze compositiedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.