Ontdek
de wereld van
Compositieles

Compositieles Rotterdam

Compositieles Rotterdam

Compositieles Rotterdam bij School of Music. Bij compositieles ga je samen met je docent schaven aan je eigen compositie. Hierbij komen dingen aan de orde zoals opbouw, melodie, samenspel en muzieknotatie.

Bekijk de compositiedocenten shutterstock_560280865.jpg

Compositie leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor compositieles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze compositiedocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een compositie. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je compositie? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een compositiedocent in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze compositiedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Compositiedocenten in Rotterdam

26 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland