Je toehoorders betoveren doe je met de accordeon

in Nederland

Accordeondocent

Op zoek naar een accordeondocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van accordeondocenten. Lijkt het je leuk om accordeonles te volgen op één van onze leslocaties? Wij bieden accordeonlessen aan voor cursisten met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de accordeonles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met gedreven docenten. Onze ervaren accordeondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze accordeondocenten

Zoek je een accordeonleraar of accordeonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Helena

(19)
Vriendelijk
Enthousiast
Deskundig
Locatie Wijkcentrum De Propeller
vanaf€ 22,50per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Wijkcentrum De Propeller
vanaf€ 22,50per 30 min.
Helena Sousa Estévez was born in Spain, she began her music studies at the age of 7. She has done her Bachelor and Master of Music in Spain and France,…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Simone

(3)
Vriendelijk
Geduldig
Deskundig
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat
vanaf€ 26,50per 30 min.
Privéles
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat
vanaf€ 26,50per 30 min.
Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 accordeondocenten

Accordeon leren spelen bij School of Music

Onze accordeonlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren accordeondocenten die jou graag helpen om de accordeon (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend performer. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Accordeon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Onze lessen kunnen je goed helpen om met regelmaat te blijven studeren.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt 1 maand opzegtermijn. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze accordeondocenten. Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij accordeonles? Neem het mee naar je proefles, samen stellen jullie dan een plan op om de muziek te spelen die jou verder helpt. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een accordeon. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu online je proefles. De actuele beschikbaarheid vind je in onze proeflesplanner.