Verschuif je mogelijkheden met koper

in Rotterdam

Tromboneles Rotterdam

Tromboneles Rotterdam bij School of Music. Wil je graag beter trombone kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Rotterdam? Wij bieden trombonelessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de tromboneles als beginner of gevorderde.We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze trombonedocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze trombonedocenten in Rotterdam

Zoek je een tromboneleraar of trombonelerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Yiannis

(5)
Didactisch
Deskundig
Enthousiast
Locatie Burgemeester Meineszplein (2.1 km)
vanaf€ 22,75per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Burgemeester Meineszplein (2.1 km)
vanaf€ 22,75per 30 min.
Trombonist Yiannis Marinos (also written as Ioannis) started studying music at the age of 8 in the local brass band of Zakynthos (Ionian Greek island). Three years later he moved to…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Mac

(3)
Vriendelijk
Deskundig
Locatie Capelseweg (7 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Capelseweg (7 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Als kind al was ik enorm geraakt door muziek. Ik zette mijn eerste schreden als muzikant door enthousiast en schools op de blokfluit te beginnen en daarna op althoorn(soort mini-tuba)…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 trombonedocenten in Rotterdam

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Rotterdam aan de slag om de trombone beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Trombone spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen trombonelessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Trombone leren spelen bij School of Music

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze trombonelessen geldt 1 maand opzegtermijn.Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij tromboneles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trombonedocenten. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trombone. Boek direct je proefles online in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles trombone boeken.