Het blaasinstrument met de langste traditie

in Rotterdam Delfshaven

Hoornles Delfshaven

Hoornles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Zou je graag hoornles volgen in Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden hoornlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de hoornles als beginner of gevorderde.We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren hoorndocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze hoorndocenten in Delfshaven

Zoek je een hoornleraar of hoornlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 1 resultaten.

1 van 1 resultaten

Austris

Locatie Indischestraat (56.9 km)
vanaf€ 25per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Indischestraat (56.9 km)
vanaf€ 25per 30 min.
Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste, jonge muzikant die gelooft dat afwisseling, aanpassingsvermogen en een open geest de basis vormen van de moderne muzikant. De hoorn is een zeer divers…
Bekijk profiel
Hoornles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 1 hoorndocenten in Delfshaven

Onze hoornlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren hoorndocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de hoorn (nog) beter te beheersen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Hoornlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze hoorndocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de hoorndocenten.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijnTijdens een proefles hoorn informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek direct online je proefles hoorn in Rotterdam Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles hoorn boeken.