Het blaasinstrument met de langste traditie

in Rotterdam

Hoornles Rotterdam

Hoornles Rotterdam bij School of Music. Wil je graag beter hoorn kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Rotterdam? Wij bieden hoornlessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je bent welkom voor de hoornles als beginner of gevorderde.Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de hoorn of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze hoorndocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze hoorndocenten in Rotterdam

Zoek je een hoornleraar of hoornlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 1 resultaten.

1 van 1 resultaten

Austris

Locatie Indischestraat (54.4 km)
vanaf€ 25per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Indischestraat (54.4 km)
vanaf€ 25per 30 min.
Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste, jonge muzikant die gelooft dat afwisseling, aanpassingsvermogen en een open geest de basis vormen van de moderne muzikant. De hoorn is een zeer divers…
Bekijk profiel
Hoornles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 1 hoorndocenten in Rotterdam

Onze hoornlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren hoorndocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de hoorn (nog) beter te beheersen. Veel van onze hoorndocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Hoornlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Hoorn leren spelen bij School of Music

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijnZou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze hoorndocenten. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een hoorn. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij hoornles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Boek meteen online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.