Udles Rotterdam - Vraag meteen je proefles aan

in Rotterdam

Udles Rotterdam

Udles Rotterdam bij School of Music. Wil je graag beter ud kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Rotterdam? Wij bieden udlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor udles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Onze ervaren uddocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze uddocenten in Rotterdam

Zoek je een udleraar of udlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 0 resultaten.

0 van 0 resultaten Bekijk alle 0 uddocenten in Rotterdam

Onze udlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren uddocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de ud (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Ud spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen udlessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze uddocenten.

Ud leren spelen bij School of Music

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je ud? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een ud. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze uddocenten. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen je proefles online in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.