Geef muziekles cadeau 🎁🎄😃

Zonnige ritmes
met conga‘s
bongo en timbales

Latin percussieles Schiedam

Latin percussieles Schiedam

Latin percussieles Schiedam bij School of Music. Latin percussieles is voor iedereen die houdt van Latijns Amerikaanse muziek, subtiele swingende ritmes en slagwerk! In de latin percussieles leer je om het beste geluid uit je instrument te halen.

Latin percussieles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle latin percussiedocenten
in de omgeving van Schiedam
Bekijk de docenten

Latin percussie leren spelen

Je bent welkom voor de latin percussieles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze latin percussiedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij latin percussieles? Tijdens een proefles latin percussie informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Latin percussiedocenten in Schiedam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Schiedam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

5 resultaten in Schiedam, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de latin percussiedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.